The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla examination edildiğinde sorun Internet olarak belirlenebilir

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Duvarda nemlenme veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini Internet olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili olarak yapılır.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için su kaçağı tespiti en uygun olanı seçebilirsin.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar test alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, sızıntıların hızlı bir şekilde tespit edilip önlenmesini sağlayarak ev sahiplerinin sorunlarını azaltmaktadır. Akıllı sensör sistemleri ile donatılan evler, su kaçağı konusunda daha güvende olmanın yanı sıra enerji tasarrufu ve çevre dostu bir yaşam sağlamaktadır.

Report this wiki page